Vaccinaties Rijswijk

Rijswijk is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland en is gelegen tussen Den Haag en Delft. De stad staat vol met rijksmonumenten, zoals het Cromvliet, De Schaapweimolen en de Oude Kerk.

Vaccinaties Rijswijk nodig?

U heeft zojuist een vakantie geboekt en wilt u graag laten informeren over de verschillende vaccinaties en inentingen. Thuisvaccinatie.nl geeft u een persoonlijk advies op basis van uw gezondheidssit uatie, bestemming en reisduur. Onze erkende artsen komen graag langs in Rijswijk om inentingen te zetten.

Vaccinaties en inentingen Rijswijk

U woont in regio Rijswijk en u heeft inentingen nodig voor uw vakantiebestemming. Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, op een moment dat het u uitkomt. Dat kan dus ook ’s avonds of in het weekend. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Afspraak maken voor inentingen Rijswijk

Heeft u inentingen nodig om veilig te kunnen reizen in een ander land of continent? Meld u dan direct aan voor een afspraak om vaccinaties te laten zetten door een van onze artsen. We geven u een persoonlijk advies, aangepast op uw gezondheidssituatie en reisbestemming.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies