Vaccinaties Wageningen

Wageningen is een stad met vele festivals en activiteiten. Zo vindt in mei het Bevrijdingsfestival plaats en in juni het straattheater Leeffestival en De Hel van Wageningen. Daarnaast is Wageningen een zeer multiculturele staat, wat te danken is aan de vele internationale studenten.

Reisvaccinaties Wageningen nodig?

Bent u woonachtig in Wageningen en gaat u binnenkort op reis? Houd er dan rekening mee dat u verplichte vaccinaties nodig heeft! Thuisvaccinatie.nl geeft u graag vakkundig advies over reisvaccinaties, zowel verplicht als aanbevolen, voor verschillende reisbestemmingen.

Inentingen en vaccinaties Wageningen

Via onze website kunt u direct een afspraak maken, op het moment dat het u goed uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. Een van onze erkende artsen komt bij u langs voor deskundig advies en het zetten van vaccinaties. Thuisvaccinatie helpt u graag met:

Afspraak maken Wageningen

Meld u direct aan voor een afspraak en deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. Onze artsen geven u graag een uitgebreid advies en komen bij u langs op een moment dat het u goed uitkomt!

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies