Vaccinaties Weert

Weert is gelegen in Midden-Limburg en grenst zowel aan Noord-Brabant als België en heeft daarom de bijnaam “De Poort van Limburg”. De stad staat onder andere bekend om de Weerter vlaai of de vlaaistad.

Vaccinaties Weert nodig?

U heeft zojuist een reis geboekt naar een (verre) vakantiebestemming. Maar nu blijkt dat u nog een aantal verplichte of aanbevolen vaccinaties nodig heeft voor uw reisbestemming. Thuisvaccinatie.nl geeft u een persoonlijk advies op basis van uw gezondheidssituatie, bestemming en reisduur. Onze erkende artsen komen graag langs in Weert om inentingen te zetten, ook ’s avonds of in het weekend en gewoon bij u thuis!

Vaccinaties en inentingen Weert

U woont in regio Weert en u heeft inentingen nodig voor uw vakantie naar een vakantiebestemming in een ander land. Wij komen bij u thuis in Weert langs om de vaccinatie zetten. Dat kan ’s avonds of in het weekend, op een moment dat het u uitkomt. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Afspraak maken voor inentingen Weert

Heeft u inentingen of vaccinaties nodig om veilig te kunnen reizen in Afrika, Azië of een ander continent? Meld u dan direct aan voor een afspraak om inentingen in Weert te laten zetten door een van onze erkende artsen. U krijgt een persoonlijk advies, aangepast op uw bestemming en reisduur.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies