Vaccinaties Zuid-Holland

Zuid-Holland staat bekend om haar mooie steden als Den Haag, Leiden en Gouda. Gaat u binnenkort op reis en heeft u vaccinaties voor vakantie nodig? Dan helpen wij u graag verder.

Vaccinaties Zuid-Holland nodig?

U heeft een reis geboekt naar een ander land of continent en u weet niet zeker of u vaccinaties en inentingen nodig heeft? Afhankelijk van uw reisbestemming en/of reisduur loopt u risico op een aantal vervelende en gevaarlijke infectieziekten. Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk advies over uw bestemming en komen in Zuid-Holland inentingen zetten.

Vaccinaties en inentingen Zuid-Holland

Bent u woonachtig in de provincie Zuid-Holland en u heeft inentingen nodig voor uw reisbestemming? Maak dan direct een afspraak met een van onze artsen! Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, ook in het weekend of in de avonduren. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Afspraak maken voor inentingen Zuid-Holland

Heeft u inentingen nodig om veilig te kunnen reizen in een ander land? Meld u dan direct aan voor een afspraak met onze erkende artsen. We geven u een persoonlijk advies, aangepast per land en situatie.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.