Verzin een nieuwe slogan voor Thuisvaccinatie.nl

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
15-10-2013

‘Zorgeloos op reis. En gezond weer terug’, ‘Reisvaccinaties aan huis. De grootste in Nederland’, ‘De grootste in reisvaccinaties aan huis’… Het zijn slechts enkele voorbeelden van slogans die we de afgelopen weken bedacht hebben voor Thuisvaccinatie.nl. Ze hebben allemaal iets gemeen: ze zijn het namelijk net niet. Daarom willen we jou vragen om mee te denken over die ene slogan die alles omvat. De tien beste inzendingen krijgen van ons een chocoladebox met ambachtelijke bonbons toegestuurd.

Natuurlijk zijn er verschillende punten die we graag terug willen laten komen in de slogan. Zo vinden we onze betrouwbaarheid heel belangrijk, maar ook het feit dat wij het enige centrum in Nederland zijn dat vaccinaties bij mensen thuis aanbiedt. Daar komt bij dat wij dé vraagbaak willen worden op het gebied van reisvaccinaties. Oh ja: de slogan moet natuurlijk ook kort en krachtig zijn en lekker bekken.

Je ziet: we kunnen wel wat hulp gebruiken. Inzendingen (met contactgegevens) mogen naar slogan@thuisvaccinatie.nl. Alvast heel hartelijk bedankt.

Op deze pagina vindt u de ontvangen slogans.