UMC

2023
Thuisvaccinatie is een van de 3 uitvoerende organisaties, waarbij reisvaccinaties door UMC worden vergoed indien u voldoende aanvullend verzekerd bent. Wij zijn de enige die bij u thuis of op het werk langs komen, overdag, ’s avonds of in het weekend. U kunt ook op een van onze locaties afspreken. Makkelijk en snel!

Overige vaccinaties waarbij in het kostenoverzicht specifiek is aangegeven dat er geen korting van toepassing is, worden niet bij uw zorgverzekeraar ingediend en waarschijnlijk niet vergoed. Controleer dit indien nodig bij uw zorgverzekeraar.

Wij dienen de kosten rechtstreeks bij de zorgverzekering in. Indien UMC uw kosten niet of deels vergoedt, ontvangt u van ons een factuur voor het deel, dat niet wordt vergoed.

2024

Bent u niet aanvullend verzekerd of niet voldoende aanvullend verzekerd voor reisvaccinaties?
U ontvangt, net als bij andere aanbieders, een factuur voor uw vaccinaties. Wij helpen u graag met onze unieke service aan huis, op het werk of op een van onze locaties.

Bent u voldoende aanvullend verzekerd voor reisvaccinaties?
Verzekerden bij UMC ontvangen voor afspraken in 2024 geen vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor afspraken bij Thuisvaccinatie. Indien u gebruik wilt maken van onze unieke service aan huis, op het werk of op een van onze locaties, helpen wij u natuurlijk graag.