Vaccinatieadvies Azie

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Azië

Reist u naar een land op het continent Azië? Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in Azië voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Azië vaccinaties nodig heeft, hangt af van de reisbestemming en de gebieden die u verder bezoekt, uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur en uw accommodatie in Azië. Hieronder leest u welke vaccinaties Azië vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Azië te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Azië?

De meeste landen in Azië stellen de gele koorts vaccinatie alleen verplicht als u voordat u in Azië arriveert in een land bent geweest waar gele koorts voorkomt. Gele koorts komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar een Aziatisch land reist en daarbij niet in een gele koorts land komt, heeft u dus geen gele koorts vaccinatie nodig.

Verder worden er nog een aantal vaccinaties voor Azië geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Azië?

Voor de meeste landen in Azië worden altijd de volgende vaccinaties geadviseerd:

DTP vaccinatie (tegen difterie, tetanus en polio)

Hepatitis A vaccinatie

Voor een aantal Aziatische landen wordt bovendien de volgende vaccinatie geadviseerd

BMR vaccinatie (alleen aanbevolen wanneer u geen mazelen heeft gehad of nooit tegen de mazelen bent gevaccineerd)

• Buiktyfus vaccinatie

Gaat u langer dan drie maanden naar een land in Azië? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor Azië ook nog aanvullende vaccinaties. Deze kunt u vinden in het afzonderlijke reisadvies per bestemming. In deze afzonderlijke reisadviezen vindt u ook informatie over het al dan niet voorkomen van malaria en de eventuele noodzaak van het gebruik van malariapillen. Ook vindt u er informatie over andere reizigersziekten waarvoor (nog) geen vaccinatie mogelijk is, zoals bijvoorbeeld reizigersdiarree, dengue en schistosomiasis.

Vaccinaties Azië voor populaire bestemmingen

Maakt u een rondreis door Azië, of bezoekt u een aantal populaire landen? Dan bent u vast benieuwd naar de benodigde vaccinaties voor deze bestemmingen. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor een aantal populaire landen in Azië.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in Azië onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies