Vaccinatieadvies Galapagos Eilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsHepatitis BTBCRabies

Malaria

Mogelijk malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Galapagos Eilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Galapagos Eilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Galapagos Eilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Galapagos Eilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Galapagos Eilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Galapagos Eilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Galapagos Eilanden

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht als u in de 10 dagen voordat u naar de Galapagos Eilanden reist een land met gele koorts heeft bezocht. Deze ziekte komt in Afrika en Zuid-Amerika voor. Op de Galapagos Eilanden komt geen gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar de Galapagos Eilanden reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor de Galapagos Eilanden worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Galapagos Eilanden?

Er worden voor de Galapagos Eilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Galapagos Eilanden. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Galapagos Eilanden wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Galapagos Eilanden:

Gaat u langer dan drie maanden naar de Galapagos Eilanden? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Galapagos Eilanden ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria op de Galapagos Eilanden?

Nee. De muggen op de Galapagos Eilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Galapagos Eilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Galapagos Eilanden?

Op de Galapagos Eilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Galapagos eilanden komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • Op de Galapagos Eilandenkomen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.


Heb ik voor omringende landen van de Galapagos Eilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Galapagos Eilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Galapagos Eilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Galapagos Eilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies