LCR Registratie

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

 

LCR Registratie

Thuisvaccinatie.nl is een LCR geregistreerd vaccinatiecentrum. Ons instellingsnummer van de LCR is INST-194.

Wat betekent de LCR registratie voor ú?

Voor u betekent dit dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is en dat we werken volgens de laatste inzichten. Ook betekent de LCR registratie dat de nota van Thuisvaccinatie.nl kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Kijk voor meer informatie op www.lcr.nl

Wat betekent de LCR registratie voor Thuisvaccinatie.nl?

De LCR is het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Het is een adviserende instantie die richtlijnen opstelt m.b.t. reizigersadvisering.  Het LCR stelt o.a. protocollen op, biedt informatie over infectieziekten en geeft spoedberichten uit om ons altijd up to date te houden. Wij zijn een erkend Gele Koorts centrum, dankzij de registratie bij het LCR. Ook voor zorgverzekeraars is de LCR registratie een vereiste. De inspectie kan dan ook regelmatig controleren of wij nog steeds voldoen aan de kwaliteitscriteria van het LCR.

HKZ certificaat

Thuisvaccinatie beschikt sinds augustus 2014 over het HKZ-certificaat. De afkorting HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Organisaties die het HKZ-keurmerk mogen voeren, hebben bewezen dat hun dienstverlening voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen. Lees meer over de HKZ-certificering van Thuisvaccinatie.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl?

Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.
Voorkom dat u tijdens uw verblijf in het buitenland onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.