Kosten Thuisvaccinatie: meer service voor minder geld!

Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onze tarieven zijn daarom marktconform. Lees meer over de kosten van vaccinaties

Betaalt u extra kosten voor vaccinatie aan huis?

Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis, ook 's avonds én in het weekend. We willen echter niet dat uw portemonnee hier de dupe van wordt. Wij berekenen alleen de standaard consultkosten, net als bijvoorbeeld de GGD.  Het huisbezoek en onze extra service kosten u niets extra! Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Aangezien Thuisvaccinatie.nl een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum is, zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Lees meer over de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.
 
Wilt u meer informatie over ons vaccinatieaanbod, reizigersziekten of een vaccinatieadvies voor uw reisbestemming? Bekijk dan onze gerelateerde artikelen.
 
 
Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees onze reistips. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.
 
Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen.  Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.
 

Direct een afspraak maken

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.