Kosten Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onze tarieven zijn daarom marktconform. Bekijk via deze link onze tarieven en de kosten van vaccinaties

Betaalt u extra kosten voor vaccinatie aan huis?

Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis, ook 's avonds én in het weekend. We willen echter niet dat uw portemonnee hier de dupe van wordt. Wij berekenen alleen de standaard consultkosten, net als bijvoorbeeld de GGD.  Er zijn geen meerkosten verbonden aan het huisbezoek. Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum en derhalve zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Check de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.

Tarieven

De kosten van de vaccinaties vindt u via de volgende link: Kosten van vaccinaties 
 

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies