333TRAVEL

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Waarom Thuisvaccinatie

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Ook ’s avonds en in het weekend

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

333TRAVEL

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met 333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika en Zuid-Afrika. U kunt bij ons uw eigen individuele rondreis of fly drive samenstellen. Tijdens een rondreis beschikt u over uw eigen minibus met privéchauffeur en/of lokale gids. Ook de meeste excursies tijdens een rondreis zijn op privé basis, u gaat dan niet op pad met een grote groep. Daarnaast bepaalt u zelf de vertrekdatum van uw reis en de reisduur van uw eigen individuele rondreis. Al onze reizen kunnen naar wens worden samengesteld.  En dat ook nog eens tegen scherpe prijzen!

Naast onze individuele rondreizen kunt u ook een keuze maken uit tropische strandvakanties, hotels, vele tours en excursies en voordelige vliegtickets. Ook het boeken van een huurauto of camper in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland regelen wij graag voor u. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor uw eigen droomreis.