Birding Breaks

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Birding Breaks

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werk samen met BirdingBreaks

Ontdek met BirdingBreaks de mooiste vogelgebieden in binnen- en buitenland!

Al sinds 2006 organiseert BirdingBreaks vol enthousiasme vogelreizennatuurreizenfotoreizen en expeditiecruises / poolreizen naar vrijwel alle uithoeken van de wereld. Dichter bij huis organiseert BirdingBreaks korte trips en  dagexcursies voor zowel beginnende als ervaren vogelaars. Onze gedreven reisbegeleiders zijn zelf ook allemaal actieve vogelaars, die op reis graag hun passie en kennis willen delen.

Vogelreizen en ’Easy Birding’
Onder begeleiding van kundige, maar vooral ook enthousiaste (lokale) reisbegeleiders bezoeken we tijdens onze vogelreizen de mooiste vogelgebieden. We reizen in kleine groepen, om zo alle deelnemers optimaal van de vogels en de natuur te laten genieten. De zoektocht naar vogels staat centraal tijdens deze reizen, maar ook andere aspecten van de natuur zullen zeker worden belicht: ook vogelaars kunnen op vogelreis in bijvoorbeeld Zuid-Afrika niet om de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) heen! Voor beginnende vogelaars hebben we Easy Birding, waar het reistempo lager ligt en er meer tijd is voor uitleg over de vogelsoorten.