Oak Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

 

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Oak Travel

Oak Travel is door twee avonturiers in 2015 opgericht, met het idee om reizigers op weg te helpen bij hun avontuur door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Zuidoost-Azië. Uit ervaring weten wij dat werken en langdurig reizen in het buitenland niet zomaar geregeld is. Daarom willen wij graag ondersteuning bieden, aan iedereen die wilt reizen, werken of studeren in het buitenland.

Oak Travel heeft een breed aanbod van verschillende working holiday startpakketten, tours en activiteiten, vrijwilligerswerk, studies en stages. Om je reis helemaal compleet te maken kun je bij ons ook een reisverzekering aanvragen, een vliegticket boeken, bus- en treinpassen regelen en ook een auto of een camper huren.

Wil je kort of lang reizen? Wil je gaan werken en reizen? Of alleen studeren? Wij willen je graag helpen bij het maken van een keuze voor deze “once in a lifetime experience”. Onze producten bieden zekerheid, kwaliteit en gemak, maar wij houden ook zo veel mogelijk rekening met flexibiliteit en vrijheid.

Heb je een avontuurlijke instelling? En zoek je meer dan de gewone toerist? Check dan onze website en we helpen je met het uitstippelen van je ultieme avontuur!

Afspraak maken
Oak Travel

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies