Oak Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

 

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Oak Travel

Zoek jij een specialist in verre reizen? Oak Travel helpt je graag je ultieme droomreis te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in reizen op andere continenten en geven je graag tips en adviezen voor jouw favoriete bestemming. Bij ons boek je de leukste jongerenreizen, buspassen, surfvakanties, campers, werkarrangementen en vrijwilligerswerkzaamheden én krijg je persoonlijk advies.

Als je een verre reis wilt maken komt daar vaak een hoop bij kijken. Zie jij door de bomen het bos niet meer en zoek je nuttige tips en informatie? Met onze kennis en ervaring stellen wij de mooiste reizen samen en adviseren we je met passie over de meest interessantste routes, de beste vervoer opties en de leukste activiteiten.

Onze speciaal samengestelde pakketten

Als specialist in verre reizen weten we exact wat interessant is als je een grote reis gaat maken. Daarom hebben we pakketten samengesteld die alles bevatten wat jij leuk zult vinden. Bekijk onze reispakketten in Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië of kies voor een persoonlijke Reis op Maat als je andere plannen hebt. Laat je verrassen door ons aanbod en droom weg bij de leukste bestemmingen. Of je nu zelfstandig wilt reizen, jouw reis met een jongerenreis wilt beleven, cultuur wilt snuiven of een actieve vakantie op het oog hebt, bij ons is alles mogelijk. Je kunt met onze pakketten zelfs werken en reizen combineren of ervoor kiezen om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Afspraak maken
Oak Travel

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies