Riksja Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Riksja Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Riksja Travel

Reisorganisatie Riksja Travel werkt net even anders dan anderen en neemt je mee naar het hart van je bestemming. Met bouwstenen stel je je individuele reis samen. Jij kiest zelf wat je wilt doen; de bestemmingsfanaten van Riksja regelen je vervoer, knusse slaapplekken en gave activiteiten. Zo reis je zelfstandig, maar met een ingebouwd vangnet. Slaap in drijvende huisjes, relax op een tropisch eilandje en ontmoet traditionele stammen. Je hebt de keuze uit ruim veertig bestemmingen, ver weg maar ook laid back in mediterraans Europa met Riksja Zomerzin. En ook reizen met kinderen is mogelijk met Riksja Kids. Elk land kent zijn eigen expert die alles van het land weet en graag z’n insider-tips met je deelt. Welke bestemming staat bovenaan jouw bucket list?

  • 89 reisfanaten
  • Van reizigers voor reizigers
  • Echte ontmoetingen
  • Ieder land een eigen site
  • Tikkeltje eigenwijs
  • Persoonlijk contact
  • Individuele reizen
  • Zelf je reis bouwen