Travelcounsellors

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Travelcounsellors

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Travel Counsellors

Travel Counsellors is een toonaangevende, dynamische reisonderneming met meer dan 150 zelfstandig reisadviseurs in Nederland en meer dan 1300 zelfstandig reisadviseurs wereldwijd. Het is de snelst groeiende reisonderneming in deze vorm. De reisadviseurs worden intensief ondersteund door vakmensen. Het team in Den Haag biedt steun op het gebied van administratie, IT, marketing, sales en IATA, waardoor de reisadviseur zich volledig kan concentreren op de wensen van de klant en het samenstellen van de perfecte reis. Travel Counsellors is een bedrijf dat vooruit denkt!

Travel Counsellors heeft een speciale samenwerking met Thuisvaccinatie afgesloten. Voor uw vaccinaties hoeft u niet langer de deur uit, uw persoonlijke reisadviseur zorgt ervoor dat u thuis kan worden gevaccineerd. En dat tegen dezelfde kosten als de GGD’s en het wordt vergoed vanuit uw aanvullende ziektekostenverzekering.