Vaccinatieadvies Falklandeilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Mazelen

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Falklandeilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Falklandeilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Falklandeilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Falklandeilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Falklandeilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Falklandeilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Falklandeilanden?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor de Falklandeilanden. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Falklandeilanden?

Er worden voor de Falklandeilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in de Falklandeilanden. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Falklandeilanden:

Loop ik risico op malaria op de Falklandeilanden?

Nee. De muggen op de Falklandeilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Falklandeilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Falklandeilanden?

Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.

Op de Falklandeilanden zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.
 

Heb ik voor omringende landen van Falklandeilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Falklandeilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Falklandeilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven..

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Falklandeilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies