Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
11-12-2014
 
De meeste ondervraagden (70,6 procent) is ervan op de hoogte dat je voor alle eilanden van Indonesië één of meerdere vaccinaties nodig hebt. Ook weten zij dat (een aantal van) deze vaccinaties altijd worden aanbevolen, ongeacht de verblijfsduur in Indonesië.
 
Het grootste deel van de ondervraagden laat zich informeren over reisvaccinaties tijdens het boeken van de reis (47,8 procent) of (eerder dan) twee maanden voor vertrek (42,1 procent). Deze periode van twee maanden is een prima buffer. U moet namelijk rekening houden met het feit dat:
  • Sommige vaccinaties voor een complete bescherming één of meerdere keren herhaald moeten worden met bepaalde tussenpozen;
  • Uw lichaam na vaccinatie tijd nodig heeft om antistoffen aan te maken tegen de ziekteverwekker waartegen u bent gevaccineerd.

Bijna alle ondervraagden (96,9 procent) vindt het halen van reisvaccinaties (heel) belangrijk en zij hebben gelijk. Reisvaccinaties kunnen u immers een hoop ellende besparen.

Benieuwd geworden naar de benodigde vaccinaties voor Indonesië en de diensten van Thuisvaccinatie? Lees dan onze gerelateerde artikelen.
 
 
https://www.thuisvaccinatie.nl/reizigers-goed-op-de-hoogte-van-benodigde-reisvaccinaties-voor-indonesie-2/">