Coronaprotocol voor klanten Thuisvaccinatie

Beste klant,

Om de verspreiding van coronavirus te voorkomen nemen we als organisatie een aantal belangrijke maatregelen. Het doel van deze maatregelen is om zowel onze klanten als onze medewerkers te beschermen.

Aanvullende maatregelen voor een veilige werkomgeving

Neem onderstaande vragenlijst door. Indien u een van de volgende vragen met ja beantwoordt, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0900 1212888. In dat geval zullen we de afspraak kosteloos annuleren of verzetten.

 

Voorbereidingen voor een veilige werkomgeving

  • We willen u vragen om het consult met onze arts zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat er een veilige omgeving is voor u en voor onze arts:
  • Tijdens het consult zal er 1,5 meter afstand tussen u en onze arts moeten kunnen zijn. Zorg daarom voor een ruimte waarbij de 1,5 meter afstand tussen u en onze arts zo goed mogelijk kan worden gewaarborgd.
  • Wij verzoeken u tijdens het consult een mondkapje te dragen.
  • Maak de tafel en stoelen in de ruimte waar het consult plaatsvindt zo goed mogelijk schoon met water/zeep of desinfectans.
  • Onze arts zal voorafgaand aan het consult vragen of u of uw huisgenoten recent klachten hebben gehad die kunnen passen bij een coronavirusinfectie.
  • Onze arts zal het consult zo kort mogelijk proberen te houden. Om die reden kan het zijn dat we voorafgaand aan het consult al contact met u opnemen om bepaalde gezondheidsadviezen telefonisch of per email te bespreken.
  • Onze arts zal tijdens de afspraak gebruik maken van mondmaskers of andere beschermende middelen. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM.
  • De arts zal goede handhygiëne toepassen tijdens de afspraak. Zorg voor een plek waar de arts de handen kan wassen en de handen kan drogen met papieren handdoeken.
  • Na bespreking van de gezondheidsverklaring, gezondheidsadviezen en geadviseerde vaccinaties dient u op onze tablet te tekenen voor akkoord. Voor een contactloze ondertekening zal onze arts u vragen naar de laatste drie cijfers van uw BSN. Hiermee zal de arts namens u tekenen voor akkoord.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande zaken, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies