Coronaprotocol voor klanten Thuisvaccinatie

Beste klant,

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen nemen we als organisatie een aantal maatregelen. Het doel van deze maatregelen is om zowel onze klanten als onze medewerkers te beschermen.

Aanvullende maatregelen voor een veilige werkomgeving

Neem onderstaande vragenlijst door. Indien u een van de volgende vragen met ja beantwoordt, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 023 303 1200. In het geval dat de afspraak niet door kan gaan zullen we de afspraak kosteloos annuleren of verzetten.

 

Voorbereidingen voor een veilige werkomgeving
 

We willen u vragen om het consult met onze arts voor te bereiden, zodat er een veilige omgeving is voor u en voor onze arts:

  • Tijdens het consult zal er zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van u gehouden worden.
  • Hoewel de mondkapjesplicht per 25 februari jl. op veel plekken is vervallen, vragen wij u vriendelijk, voor de veiligheid van al onze klanten en die van onze artsen, een mondneusmasker te dragen tijdens het consult.
  • Onze arts zal tijdens de afspraak gebruik maken van mondneusmaskers.
  • Na bespreking van de gezondheidsverklaring, gezondheidsadviezen en geadviseerde vaccinaties dient u normaal gesproken zelf op onze tablet te tekenen voor akkoord. Voor een contactloze ondertekening zal onze arts u vragen naar de laatste drie cijfers van uw BSN. Hiermee zal de arts namens u tekenen voor akkoord.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande zaken, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies