Aanmeldingsproces

Stap 1: Vul uw gegevens in en maak online een afspraak

Vul uw persoonsgegevens in op het aanmeldformulier en geef aan met hoeveel personen u gevaccineerd wilt worden.

  • U wordt vervolgens doorgestuurd naar een online vragenlijst. Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties u nodig heeft voor uw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor u zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.
  • De online vragenlijst staat in een beveiligde omgeving en het invullen hiervan duurt 5 tot 10 minuten.
  • In de online vragenlijst  kunt u meteen een afspraak maken met één van onze artsen bij u thuis. Als u geen vaccinaties nodig heeft, dan ontvangt u daar een mail over.

Stap 2: Vaccinatie afspraak door onze artsen bij u thuis of op het werk

Wij sturen u per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op de door u uitgekozen locatie. Ook ontvangt u het (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten.

  • We  komen komen binnen het afgesproken tijdsblok bij u thuis (of op het werk) voor de vaccinaties en geven u ook meer tips voor op reis

Stap 3: Facturatie

In de meeste gevallen wordt de factuur eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een factuur voor het bedrag dat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Er zijn ook zorgverzekeraars waarbij wij niet rechtstreeks kunnen declareren. In dat geval krijgt u de gehele factuur toegestuurd. Die kunt u vervolgens zelf declareren bij uw verzekering. U ontvangt voor iedere persoon een afzonderlijke factuur, zodat deze bij de persoonlijke zorgverzekering gedeclareerd kan worden. U kunt de factuur overmaken door middel van Ideal of een bankoverschrijving.

Heeft u vragen of klopt er iets niet bij uw aanmelding? Wij zijn het beste te bereiken via mail info@thuisvaccinatie.nl.

Direct een afspraak maken »

 

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies