Zakenreis

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Waarom Thuisvaccinatie

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Zakenreis

Gaat u binnenkort op zakenreis? Reist u regelmatig naar het buitenland om zaken te doen? Een goede voorbereiding is ook bij een zakenreis het halve werk. Thuisvaccinatie.nl geeft u persoonlijk advies over de benodigde vaccinaties.

Bent u een zakelijke reiziger?

Een zakelijke reiziger is niet makkelijk te typeren. Meestal reist een zakelijke reiziger alleen en voor korte duur. De verblijfsduur is gemiddeld 5 dagen. Ongeveer de helft van de zakenreizen zijn naar het buitenland. Dit zijn circa 5 miljoen zakenreizen per jaar. Gaat u op zakenreis naar het buitenland? Bekijk hier direct uw  reisbestemming en de benodigde vaccinaties.

Gezondheidsrisico’s en zakenreis

Een zakenreis naar het buitenland is, ongeacht uw verblijfsduur of accommodatie, niet zonder risico’s. Zo loopt u in sommige landen een verhoogd gezondheidsrisico als u op zakenreis gaat. Denk hierbij aan infectieziekten zoals gele koorts of Hepatitis B. Een persoonlijk vaccinatieadvies is aan te raden en dat is dan ook wat u van Thuisvaccinatie krijgt. Lees meer over het nut van reisvaccinaties.

Malaria en zakenreis

In een aantal landen komt Malaria voor. Natuurlijk wilt u gezond terugkomen van uw zakenreis. Wilt u weten of u risico loopt op Malaria? Onze arts kan u in dat geval Malaria pillen voorschrijven en tips geven om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.

Thuisvaccinatie en zakenreizigers

Als u binnenkort op zakenreis gaat, kunt u makkelijk en snel een vaccinatieadvies aanvragen via Thuisvacciatie.nl. Geef vooral duidelijk aan welke werkzaamheden u gaat verrichten in het buitenland! Na het invullen van uw gegevens, kunt u meteen een afspraak maken. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis of op het werk langs voor uw vaccinaties, zowel overdag als in de avonduren en in het weekend.

Vertrekt u binnen een week? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0900-1212888. Wij zullen er dan alles aan doen om een arts bij u langs te laten komen. Dit lukt niet altijd op zo’n korte termijn, maar wij denken graag met u mee over een alternatief.

Onze unieke werkwijze

1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.