Waarom Thuisvaccinatie

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Zakenreis

Gaat u binnenkort op zakenreis? Reist u regelmatig naar het buitenland om zaken te doen? Een goede voorbereiding is ook bij een zakenreis het halve werk. Thuisvaccinatie.nl geeft u persoonlijk advies over de benodigde vaccinaties.

Bent u een zakelijke reiziger?

Een zakelijke reiziger is niet makkelijk te typeren. Meestal reist een zakelijke reiziger alleen en voor korte duur. De verblijfsduur is gemiddeld 5 dagen. Ongeveer de helft van de zakenreizen zijn naar het buitenland. Dit zijn circa 5 miljoen zakenreizen per jaar. Gaat u op zakenreis naar het buitenland? Bekijk hier direct uw  reisbestemming en de benodigde vaccinaties.

Gezondheidsrisico’s en zakenreis

Een zakenreis naar het buitenland is, ongeacht uw verblijfsduur of accommodatie, niet zonder risico’s. Zo loopt u in sommige landen een verhoogd gezondheidsrisico als u op zakenreis gaat. Denk hierbij aan infectieziekten zoals gele koorts of Hepatitis B. Een persoonlijk vaccinatieadvies is aan te raden en dat is dan ook wat u van Thuisvaccinatie krijgt. Lees meer over het nut van reisvaccinaties.

Malaria en zakenreis

In een aantal landen komt Malaria voor. Natuurlijk wilt u gezond terugkomen van uw zakenreis. Wilt u weten of u risico loopt op Malaria? Onze arts kan u in dat geval Malaria pillen voorschrijven en tips geven om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.

Thuisvaccinatie en zakenreizigers

Als u binnenkort op zakenreis gaat, kunt u makkelijk en snel een vaccinatieadvies aanvragen via Thuisvacciatie.nl. Geef vooral duidelijk aan welke werkzaamheden u gaat verrichten in het buitenland! Na het invullen van uw gegevens, kunt u meteen een afspraak maken. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis of op het werk langs voor uw vaccinaties, zowel overdag als in de avonduren en in het weekend.

Vertrekt u binnen een week? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0900-1212888. Wij zullen er dan alles aan doen om een arts bij u langs te laten komen. Dit lukt niet altijd op zo’n korte termijn, maar wij denken graag met u mee over een alternatief.

zakenreis
Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Uw reisgegevens

Reisgegevens

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis (of op uw werk) of op één van onze locaties

5
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in