Vaccinatieadvies Amerikaanse Maagdeneilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Geen

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Amerikaanse Maagdeneilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Amerikaanse Maagdeneilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Amerikaanse Maagdeneilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Amerikaanse maagdeneilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Er worden voor de Amerikaanse Maagdeneilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden:

Loop ik risico op malaria op de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Nee. De muggen op de Amerikaanse Maagdeneilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Op de Amerikaanse Maagdeneilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Amerikaanse Maagdeneilanden komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya
  • Op de Amerikaanse Maagdeneilanden komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.
     

Heb ik voor omringende landen van de Amerikaanse Maagdeneilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Amerikaanse Maagdeneilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies