Vaccinatieadvies Amerikaanse Maagdeneilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTP Hepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Geen

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Amerikaanse Maagdeneilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Amerikaanse Maagdeneilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Amerikaanse Maagdeneilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Amerikaanse maagdeneilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden te halen.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Er worden voor de Amerikaanse Maagdeneilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Amerikaanse Maagdeneilanden wilt verblijven. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Amerikaanse Maagdeneilanden:
 

Loop ik risico op malaria op de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Nee. De muggen op de Amerikaanse Maagdeneilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

 • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
   

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Amerikaanse Maagdeneilanden?

Op de Amerikaanse Maagdeneilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

 • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
 • In dit land komen ook ziektes zoals dengue (knokkelkoorts) voor. Er is voor deze ziekte nog geen vaccinatie beschikbaar. Lees meer over dengue
 • Op de Amerikaanse Maagdeneilanden komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.
 • U loopt op deze reisbestemming een verhoogd risico op een infectie met chikungunya.

Heb ik voor omringende landen van de Amerikaanse Maagdeneilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Amerikaanse Maagdeneilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Amerikaanse Maagdeneilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Vaccinaties Slovenië

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in Slovenië voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Slovenië vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in Slovenië. Hieronder leest u welke vaccinaties Slovenië vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Slovenië te halen.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:
 

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Slovenië?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Slovenië. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Slovenië?

Er worden voor Slovenië vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in Slovenië. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd in Slovenië wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Slovenië:
 

*De teken encefalitis vaccinatie wordt alleen geadviseerd als u in de periode maart tot en met november langer dan vier weken in de natuur van Slovenië verblijft.

Gaat u langer dan drie maanden naar Slovenië? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor Slovenië ook deze aanvullende vaccinaties:
 

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria in Slovenië?

Nee. De muggen in Slovenië verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Slovenië toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

 • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
   

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Slovenië?

In Slovenië dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

 • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
   

Heb ik voor omringende landen van Slovenië extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar Slovenië ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van Slovenië.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in Slovenië onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.