Malaria in Madeira

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Malaria in Madeira

Heeft u een reis geboekt naar het prachtige Madeira? U hoeft zich dan geen zorgen te maken over malaria, want op Madeira komt geen malaria voor. Het is dus niet nodig om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen malaria.

Kans op malaria in Madeira

Op Madeira loopt u geen risico op malaria. Gaat u echter op doorreis en combineert u uw reis naar Madeira met een andere reisbestemming? Dan dient u rekening te houden met aanvullende maatregelen tegen malaria of het halen van vaccinaties. Denk bijvoorbeeld aan bedekkende kleding, mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen.

Ga altijd goed voorbereid op reis zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Informeer tijdig naar de reisbestemmingen die u aandoet om er zeker van te zijn dat u alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen.

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken