Malaria in Malta

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Malaria in Malta

Malta is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Zorg dat u goed voorbereid op reis gaat en lees hier alles over malaria in Malta.

Malta: malaria risico’s

U kunt met een gerust hart op reis gaan, want op Malta loopt u geen risico op malaria. Combineert u uw reis naar Malta met andere bestemmingen? Dan dient u rekening te houden met aanvullende maatregelen tegen malaria of het halen van vaccinaties. Gelukkig gaat dit heel eenvoudig door het maken van een online afspraak met een van onze erkende artsen.

Mugwerende middelen

Ook al verspreiden de muggen op Malta geen malaria, kunnen de steken van muggen zeer vervelend zijn. U kunt zich beschermen tegen muggensteken met behulp van mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen. Het dragen van bedekkende kleding kan ook helpen.

Maak een online afspraak

Via het online aanmeldformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor het halen van allerlei soorten inentingen. Het advies dat onze artsen geven, is afhankelijk van uw reisduur, reisbestemming en gezondheidssituatie. Afhankelijk van deze gegevens kunnen aanvullende vaccinaties geadviseerd worden.

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken