Malaria in Nederlandse Antillen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Malaria in Nederlandse Antillen

Heeft u een vakantie geboekt of gaat u op zakenreis naar de Nederlandse Antillen? Dan dient u zich goed voor te bereiden op uw reis en tijdig te informeren naar alle gevaren en risico’s op de reisbestemming. Thuisvaccinatie.nl informeert u graag over malaria op de Nederlandse Antillen en eventuele vaccinaties.

Komt op de Nederlandse Antillen malaria voor?

U hoeft voor malaria geen voorzorgsmaatregelen te nemen, want er komt op de Nederlandse Antillen geen malaria voor. Wilt u toch graag voorzorgsmaatregelen nemen om niet gestoken te worden? Draag dan, ook overdag, bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen om steken te voorkomen.

Overige vaccinaties Nederlandse Antillen

U hoeft niet bang te zijn voor malaria op de Nederlandse Antillen, maar u dient wel rekening te houden met de gele koorts vaccinatie. Deze is verplicht wanneer u zeven dagen voor uw bezoek aan de Nederlandse Antillen in een gele koorts land bent geweest. Reist u direct vanuit Nederland? Dan hoeft u geen gele koorts vaccinatie te halen.

Verder hoeft u geen rekening te houden met aanbevolen of verplichte vaccinaties voor het land. Combineert u uw reis naar de Nederlandse Antillen met een andere reisbestemming, dan dient u mogelijk wel aanvullende reisvaccinaties te krijgen. Informeer daarom tijdig bij een van onze erkende artsen!

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Afhankelijk van uw persoonlijke gezondheidssituatie, verblijfsduur en soort activiteiten die u gaat ondernemen, kunnen er overige aanbevolen vaccinaties van toepassing zijn voor u. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen om een persoonlijk reisadvies te krijgen!

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.