Malaria in Nieuw-Zeeland

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Malaria in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een populaire vakantiebestemming voor langere reizen. Bereid u daarom goed voor wanneer u op vakantie gaat en informeer tijdig naar alle gevaren en risico’s die zich in Nieuw-Zeeland voordoen. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met erkende artsen die u een persoonlijk reisadvies geven!

Komt in Nieuw-Zeeland malaria voor?

Gaat u backpacken in Nieuw-Zeeland of een ander soort vakantie, dan wilt u graag weten welke risico’s u kunt lopen. U hoeft zich tijdens de vakantie geen zorgen te maken om malaria, want in Nieuw-Zeeland komt geen malaria voor. Toch goed beschermen tegen muggensteken? Draag dan bedekkende kleding, gebruik mugwerende middelen met DEET en slaap onder een muskietennet.

Verplichte vaccinaties Nieuw-Zeeland?

Voor Nieuw-Zeeland zijn er geen verplichte vaccinaties die u dient te halen. Wel adviseren we om tijdens uw vakantie te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne en goed op te letten met het voedsel dat u eet. Zo voorkomt u mogelijke risico’s en gevaren.

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken