Afrika Reisopmaat

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Afrika Reisopmaat

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Afrika Reisopmaat

Afrika Reisopmaat is de reisspecialist die jouw persoonlijke reis op maat naar het prachtige Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mauritius, Zanzibar en Madagascar samenstelt.

Het enthousiaste team van Nederlandse specialisten weet alles van Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste berggebieden, safariparken, stranden en beste restaurants kan bezoeken tijdens jouw rondreis door Afrika.

 Wij hopen je te kunnen overtuigen om ook naar dit geweldige continent op vakantie te gaan en hopen je snel te mogen begroeten hier in de Kaap.

Waarom boeken bij Afrika Reisopmaat?

  • Persoonlijk reisadvies van jouw lokale Nederlandse reisspecialist in Kaapstad
  • Een uitgebreid en flexibel aanbod
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks vertrek

https://www.afrikareisopmaat.nl