Amedida Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Amedida Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Amedida Travel

Voor Amedida Travel is reizen een beleving, het ervaren en ontdekken van een andere omgeving.
Bij ons geldt dit voor reizen naar Argentinië en Uruguay, twee bijzondere landen in Zuid-Amerika. Maatwerk, comfort, kleinschaligheid, authenticiteit en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop.

Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en te zorgen voor een reisvoorstel op maat (‘a medida’), zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en interesses.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten veilig op reis gaan en de kans op ziektes tijdens of na een reis willen verkleinen, werken wij samen met Thuisvaccinatie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag ‘Amedida’!