BMS-Travellers

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

BMS-Travellers

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met BMS-Travellers

BMS-Travellers is de expert in individuele reizen naar oost- en zuidelijk Afrika. Alle reizen worden geheel in overleg met u samengesteld: privé safari’s, self drives, fly in safari’s en huwelijksreizen.

Onze kracht ligt in het combineren van uw ideeën en wensen met onze kennis en ervaring. Deze ervaring is gebaseerd op talloze reizen van ons team door Afrika en is aangevuld met een passie en enthousiasme die wij graag met u willen delen. BMS-Travellers kent de (on)mogelijkheden in Afrika als geen ander.

Wij denken met u mee en geven tips die wellicht niet altijd voor de hand liggen, maar aan uw reis wel een bijzonder en onvergetelijk tintje geven. BMS-Travellers biedt immers Beyond Memorable Safaris.