Buitenlandsche Zaken

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Buitenlandsche Zaken

Reisbureau Buitenlandsche Zaken is niet zo maar een reisbureau. Bij ons kunt u niet online uw vakantie boeken. Persoonlijke aandacht, dat is waar het bij ons om draait. Reisadviseurs Joke, Marijke, Sandra, Lotte, Els en Baret hebben allemaal hun sporen verdiend in de reisbranche. We nemen uitgebreid de tijd om de ideale reis voor u te boeken. Of dat nu gaat om een stedentrip, rondreis, cruise of groepsreis. Elke reis wordt speciaal voor u samengesteld.

We zijn gevestigd in het Westelijk Handelsterrein, een voormalig pakhuizencomplex, in het centrum van Rotterdam. Kom eens langs, de koffie staat voor u klaar!

En als u geen tijd heeft om bij ons langs te komen, dan komen wij gewoon naar u toe. Els, onze mobiele reisadviseur, komt bij u thuis of op kantoor langs om uw wensen te bespreken en regelt uw vakantie