Come-Along Safari

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Come-Along Safari

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Come Along Safari

Come-Along Safari is ontstaan uit een drang naar avontuur. Dit is nog te vinden in dit intrigerende continent: Afrika! Met name zuidelijk Afrika omdat dat na weliswaar een goede voorbereiding prima zelf te bereizen is. Het gevoel van vrijheid die een Self Drive Safari geeft is er één van puur genieten.
Onze diensten bestaan uit: verhuren van volledig uitgeruste 4×4’s & persoonlijk op maat gemaakt Self Drive Safari Advies. Het verhuren van volledig uitgeruste 4×4’s (vanuit Jo’Burg, Kaapstad, Windhoek, Kasane of Maun) is een groot succes. Laat u verrassen door Afrika en Come-Along op Safari…