CostaRicaPLUS

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

CostaRicaPLUS

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Costa Rica PLUS

U heeft zojuist een reis naar Costa Rica geboekt bij CostaRicaPLUS.nl. U heeft een hele mooie vakantie voor de boeg en u heeft nog even de tijd om van de voorpret te genieten en uw reis voor te bereiden. Niet onbelangrijk bij deze voorbereiding is om even te na te zien of u nog preventieve medicatie of inentingen nodig heeft om ook uw reis veilig voort te zetten. CostaRicaPLUS is hiervoor een samenwerking aangegaan met Thuisvaccinatie.nl. Het grote voordeel van Thuisvaccinatie.nl is dat de arts bij u thuis langskomt waar en wanneer het u uitkomt, dus ook ‘s avonds of in het weekend.