Doingoood

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Doingoood

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Doingoood

Doingoood Experience is een organisatie die vrijwilligerswerkstagesreizen en mogelijkheden voor een tussenjaar in Afrika aanbiedt.

We zijn kritisch in wat we doen, werken kleinschalig, hebben in elk Afrikaans land Nederlandstalige begeleiding en hechten grote waarde aan persoonlijke relaties.

We hebben goede, hechte relaties met onze projectpartners in de landen en vinden het belangrijk dat we werken vanuit de behoefte van het project. Het project geeft aan op welk gebied zij behoefte hebben aan vrijwilligers en stagiaires en wij zoeken de passende persoon bij het project.

Iedereen vanaf 18 jaar die op een verantwoorde manier wil meehelpen is welkom. Momenteel hebben wij projecten in Oeganda, Malawi en Kenia. Ons doel is om een inspirerende uitwisseling te realiseren die wederzijds begrip van verschillende culturen vergroot.