Ed Looge! Reizen naar Burkina Faso

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Ed Looge

ED LOOGE’-reizen naar Burkina Faso is een jonge reisorganisatie die in 2010 gestart is met  groepsreizen naar het West-Afrikaanse Burkina Faso. Het aanbod van reizen is inmiddels verder uitgebouwd met reizen naar Mali en Benin  en voor de individuele reizen ook Ghana en Togo.

In kleine reisgezelschappen van maximaal 12 mensen bezoeken we de highlights van het prachtige, nog onbekende Burkina Faso. U ontmoet devriendelijke bevolking, die u vol trots kennis laat maken met hun land, hun cultuur  en overweldigende natuur. Naast het ontdekken vanswingende steden zoals Bobo- Dioulasso en de hoofdstad Ouagadougou- met levendige markten, wandelen en fietsen we door de natuur,beklimmen imposante rotsformaties en bezoeken we kleine dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan.