Expeditie Kroost en Co

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Expeditie Kroost en Co

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Expeditie Kroost en Co

Wij zijn als eerste Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met kinderen. Met je kinderen kun je namelijk meer ondernemen dan je misschien verwacht, mits de voorbereidingen natuurlijk goed zijn (net als bij een echte expeditie). We bieden hierbij alle hulp die je nodig hebt. Bij het uitzoeken van de juiste bestemming en accommodaties, het plannen van de reis, maar ook bij de verdere voorbereidingen, zoals wat je meeneemt en hoe je je kinderen voorbereidt op de komende vakantie. We geven ouders reisadvies op maat, of je nu op reis gaat met een baby, kleuter of een jonge tiener.