Filippijnenreizen.nl

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Filippijnenreizen.nl

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Filipijnenreizen

Filippijnenreizen is gespecialiseerd in individuele- en groepsreizen naar de Filippijnen. Op de website van Filippijnenreizen.nl staan voorbeelden van individuele rondreizen naar de Filippijnen, zodat u eenvoudig een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk om een rondreis op maat naar de Filippijnen samen te stellen. U vindt ook veel informatie op onze website: niet alleen over onze reizen naar de Filippijnen, maar ook over de bestemming zelf, de hoogtepunten die u eigenlijk niet mag missen en allerlei nuttige reisinformatie zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op uw reis.

Wij hebben Nederlandse reisleiding ter plaatse die 7 dagen per week voor u klaar staat.