Green Canyon Reizen

Sinds 2007 hebben vele reizigers via ons het mooie Azië ontdekt. Naast de reguliere wegen kunt u bij Green Canyon Reizen ook uw grenzen verlegen door van de algemene toeristische paden af te wijken! Zodat u het echte Azië te zijn krijgt, waarbij het mogelijk is op duurzame wijze bij de lokale bevolking of in eco-lodges te overnachten. Naast vliegtickets, hotelboekingen, privé rondreizen, bouwstenen en werkvakanties kunt u ook voor vrijwilligerswerk in Azië bij ons terecht! Naast de standaard eco reizen, verzorgen wij ook maatwerkreizen, zodat de reis helemaal op uw wensen is afgestemd. U gaat bij ons niet in grote groepen op pad, maar u reist met een zelf samengesteld gezelschap. Hierdoor heeft de lokale gids alle aandacht voor u en zo krijgt u veel meer informatie over het land dat u bezoekt.
 Uiteraard staat uw gezondheid bij ons hoog in het vaandel, vandaar wij u adviseren om uzelf goed te beschermen tegen tropenziekten, ga daarom niet onbeschermd naar het Verre Oosten en maak nu een afspraak voor de thuisvaccinaties!
U kunt u op deze pagina aanmelden voor de thuisvaccinatie!

Kijk voor meer informatie betreffende onze prachtige Azië reizen op onze website www.greencanyon.nl

Afspraak maken
Green Canyon Reizen

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.