Green Canyon Reizen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Green Canyon Reizen

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Green Canyon Reizen

Sinds 2007 hebben vele reizigers via ons het mooie Azië ontdekt. Naast de reguliere wegen kunt u bij Green Canyon Reizen ook uw grenzen verlegen door van de algemene toeristische paden af te wijken! Zodat u het echte Azië te zijn krijgt, waarbij het mogelijk is op duurzame wijze bij de lokale bevolking of in eco-lodges te overnachten. Naast vliegtickets, hotelboekingen, privé rondreizen, bouwstenen en werkvakanties kunt u ook voor vrijwilligerswerk in Azië bij ons terecht! Naast de standaard eco reizen, verzorgen wij ook maatwerkreizen, zodat de reis helemaal op uw wensen is afgestemd. U gaat bij ons niet in grote groepen op pad, maar u reist met een zelf samengesteld gezelschap. Hierdoor heeft de lokale gids alle aandacht voor u en zo krijgt u veel meer informatie over het land dat u bezoekt.
Uiteraard staat uw gezondheid bij ons hoog in het vaandel, vandaar wij u adviseren om uzelf goed te beschermen tegen tropenziekten, ga daarom niet onbeschermd naar het Verre Oosten en maak nu een afspraak voor de thuisvaccinaties!
U kunt u op deze pagina aanmelden voor de thuisvaccinatie!

Kijk voor meer informatie betreffende onze prachtige Azië reizen op onze website www.greencanyon.nl