HT Wandelreizen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

HT Wandelreizen

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met HT Wandelreizen

HT Wandelreizen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, trektochten en expedities naar de mooiste berg-, jungle- en woestijngebieden in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. HT biedt meer dan 100 reizen aan in ruim 30 landen, vrijwel allemaal in eigen beheer ontwikkeld. Daaronder klassieke trekkings als de Annapurna Rond in Nepal, de beklimming van de Kilimanjaro en een trekking over de Anti Atlas in Marokko, maar ook tochten over ongebaande paden in afgelegen gebieden in Mongolië of het noorden van Peru. Er wordt gereisd in kleine groepen van 6 tot 15 personen, soms maximaal 10 of 12 personen.

De reizen van HT Wandelreizen zijn bedoeld voor iedereen die van wandelen en natuur houdt en openstaat voor andere culturen. De reizigers van HT zoeken vaak de ongebaande paden op om intens te genieten van een land of regio of zich onder te dompelen in die andere manier van leven.