ITAC: Landstede Buitengewoon Reizen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

ITAC: Landstede Buitengewoon Reizen

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met ITAC Landstede Buitengewoon Reizen

Landstede Buitengewoon Reizen is een reisbureau voor iedereen. Een team van enthousiaste, deskundige en flexibele medewerkers met jarenlange ervaring binnen de reisbranche staat voor u klaar. Wij beschikken over veel bestemmingskennis en hebben we een goed oog voor het samenstellen van een reis aansluitend op de wensen van de klant. We zijn gevestigd in Zwolle en aangesloten bij ANVR / SGR en ITAC.

Als reisbureau zijn we gespecialiseerd in maatwerk, zakenreizen, vakanties voor mensen met mobiliteitsbeperkingen en cruises.

Kom langs voor een kop koffie of stuur een email en we helpen u bij het boeken van uw vakantie!