ITAC: Star Travel Reisburo

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

ITAC: Star Travel Reisburo

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met ITAC Star Travel Reisburo

Star Travel Reisburo, aangesloten bij SGR én ANVR, biedt een oneindige keuze aan reizen en vakanties, zoals pakketreizen per vliegtuig en eigen auto. Maar ook kun je terecht voor reizen op maat. Denk hierbij aan een rondreis die precies is aangepast aan jouw wensen. Zo zouden we bijvoorbeeld een privé rondreis kunnen samenstellen door Indonesië. Of een fly drive door Costa Rica. Maar ook een reis per camper door Amerika, Canada, Nieuw Zeeland of Australië zijn goede voorbeelden. Excursies ter plaatse zijn vrij kostbaar. Je kunt daarom bij ons reisburo natuurlijk ook een huurauto boeken, waarbij je altijd een goede verzekering hebt