ITAC: Travelbits

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

ITAC: Travelbits

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met ITAC Travelbits

Wij, Stefan van Loveren en Remco Bal, zijn twee ervaren, enthousiaste en professionele reisadviseurs en hebben onze sporen binnen het toerisme meer dan verdiend (diverse inkoop- en management functies bij grote en middelgrote touroperators).

Ruim 8 jaar geleden hebben wij voor u een selectie gemaakt uit het assortiment van vele bij de ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties. Ons motto is “Keep it simple!”. Daarom hebben wij getracht de website, die door een geheel geautomatiseerd proces altijd de best beschikbare prijzen heeft, te gebruiken en te bekijken als klant; het boekingsproces blijft hierdoor eenvoudig en overzichtelijk. Onze website is volgens onze klanten dan ook zeer gebruiksvriendelijk en informatief.

Travelbits, dat een van de eerste onafhankelijke internetreisbureaus van Nederland is en hierdoor een schat aan online verkoopervaring heeft, is onderdeel van TGM (Toerkoop Group Member). Uw vakantie is bij ons dan ook in goede handen.