Jiba

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Jiba

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Jiba

Jiba biedt zonvakanties aan naar diverse landen rond de Middellandse Zee en Noord-Afrika.

Het vakantie aanbod bestaat vooral uit kleinschalige vakantieverblijven rondom het middellandse zeegebieden op ten hoogste 8 uur vliegen. Het aanbod vakanties in Griekenland en vakanties in Spanje is zeer divers. Maar ook in diverse andere landen heeft Jiba een bijzonder aanbod aan vakanties. In totaal heeft Jiba 12 landen in het aanbod.

Via speciale thema’s kun je op de website een vakantie vinden die bij jou past! Bij het thema ‘Go Outside’ bevind je je middenin de natuur! ‘Beach Life’ vakantieverblijven liggen aan het strand. Voor een Romantische vakantie moet je het thema ‘Romance’ hebben, en wil je hartelijk verwelkomd worden dan zit bij het thema ‘Like Home’ helemaal goed.

Het totaal aanbod aan vakanties is te boeken via de website!