Live to Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Live to Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Live to Travel

Live To Travel is een  reisorganisatie die gespecialiseerd is in rondreizen naar Afrika. Met kantoren in Almere en in Aalst laten wij jaarlijks vele mensen kennis maken met dit fascinerende continent. Van groepsreizen in internationaal of Nederlandstalig gezelschap, tot incentives, individuele rondreizen en huwelijksreizen. We bieden een groot aantal bestemmingen in Zuidelijk en Oost-Afrika aan, en enkele van de mooiste eilanden van de Indische Oceaan:

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zambia, Zimbabwe, Malawi, Oeganda, Tanzania, Kenia, Ethiopië, Madagaskar, Seychellen, Mauritius, Réunion, Gambia en Senegal.

Waarom zou u kiezen voor Live To Travel?

– Klant is koning

– Flexibiliteit

– Uitgebreid en vrijblijvend voorstel

– Ervaren reisadviseurs

– Garanties en zekerheden

Waar vindt u ons?

Al onze standaard reizen zijn terug te vinden op de website www.livetotravel.nl en in onze vijf brochures die gratis te bestellen zijn. Deze brochures liggen ook in de schappen van diverse reisburo’s door Nederland en Vlaanderen. Contact met onze reisadviseurs verloopt via telefoon of email, en indien gewenst kunt u op afspraak langs komen op één van onze kantoren.