MyTripBooker

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

MyTripBooker

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met MyTripBooker

MyTripBooker staat voor mooie individuele rondreizen over de hele wereld. Wij willen u de wereld laten zien door de ogen van MyTripBooker en stellen de mooiste reizen voor u samen die u naar de prachtigste plekken van de wereld brengen. Wij streven er naar wekelijks nieuwe reizen en bestemmingen aan ons aanbod toe te voegen.

Op onze website vindt u bijzondere reizen die u kunt samenstellen zoals u dat wilt! Wij hebben voor u een prachtig programma samengesteld die u zelf kunt invullen tot een reis die helemaal aan u wensen voldoet. Maak een keuze tussen de accommodaties waarin u wilt overnachten. Kiest u voor de ‘Standaard’ goede middenklasse hotels? Of wilt u misschien toch wat meer luxe? Kies dan voor de ‘Deluxe’ hotels. De reis kunt u vervolgens uitbreiden met excursies op uw vrije dagen. We bieden een breed scala aan excursies aan: cultuur, natuur, avontuur… wij hebben het voor u in de aanbieding! Wilt u toch nog wat langer weg? Dan bieden wij op elke bestemming verlengpakketten aan.

Afspraak maken