Namaste Reizen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Namaste Reizen

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Namaste Reizen

Telefonisch of tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor inventariseren wij uw wensen en ideeen. Aan de hand daarvan stelt een van onze specialisten een reisprogramma voor u samen. Uw aanvraag is altijd vrijblijvend.

U bent altijd van harte welkom in Delft om de reis persoonlijk door te spreken. Wij adviseren u wel om een afspraak te maken zodat u er zeker van bent dat de juiste reisspecialist aanwezig is.

Ook na boeking kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen. Wij realiseren ons dat de voorpret (bijna) net zo belangrijk is als de reis zelf. Daarom ontvangt u een uitgebreid informatiepakket met o.a. praktische informatie, maar ook veel leuke adresjes van restaurants en winkels ter plaatse.