Pangea Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Pangea Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Pangea Travel

PANGEA Travel is de specialist in individuele reizen naar Afrika en Azië.

Veel reizigers hebben inmiddels ervaring met PANGEA Travel en zijn zo tevreden dat ze vaak opnieuw boeken. Dus zoekt u een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen? Een reisbureau dat serieus aandacht aan uw reis besteedt? En een reisspecialist die de bestemmingen en hotels zelf regelmatig bezoekt? Bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres.

Wat mag u verwachten?

  • individuele maatwerkreizen
  • reisadvies uit eigen ervaring
  • persoonlijk en met aandacht
  • ruim 1800 tevreden reizigers per jaar
  • 9,2 als klantwaardering