Piazza Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Piazza Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Piazza Travel

Reisburo ‘Piazza Travel’ is begonnen in het jaar 1985. Het reisburo was toen gevestigd in een pand in Gorinchem West aan de rand van het winkelcentrum ‘Piazza Center’. Vandaar dus ook dat de naam van het reisburo snel gekozen was.

In 1993 opende reisburo ‘Piazza Travel’ een tweede vestiging, in de wijk Gorinchem Oost.

Per 17 december 2007 heeft Piazza Travel gekozen voor één locatie en wel op het Wiardi Beckmanplein 49 te Gorinchem, onder het mom van “alle kennis en service bij elkaar”

Piazza Travel is niet gebonden aan enige reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. Het reisadvies is daarom altijd eerlijk en betrouwbaar.

Ons motto is dan ook “ Beter goed dan groot! ”