Reisbijbel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Reisbijbel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisbijbel

Reisbijbel is een journalistieke reissite en biedt landeninformatie voor actieve reizigers van alle leeftijden. We zorgen ervoor dat reizigers weten of ze een visum nodig hebben, wat de regentijd is en of je een vaccinatie nodig hebt. Sinds 2005 reizen we zelf met onze redacteuren de wereld over om de meest interessante plekken te zoeken. Dat zijn vaak juist niet de bekende highlights van een land, maar wél de plekjes waar je dichtbij de natuur of lokale bevolking bent. Hiken, klimmen, fietsen of een andere vorm van actie schuwen we niet. Daarom is het verstandig om goed voorbereid op reis te gaan, met de juiste vaccinaties en ehbo-kit. Reizen is niet gebonden aan leeftijd. Juist als je net als Reisbijbel ook met (jonge) kinderen de wereld verkent, is een vaccinatie aan huis ideaal. Het hele gezin meteen ingeënt, in een vertrouwde omgeving.