Reisbureau Jacobs

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Reisbureau Jacobs

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisbureau Jacobs

U vindt ons al bijna 20 jaar  in het gezellige winkelhart van Beek.

Als onafhankelijk reisbureau heeft u bij ons de keuze uit de aanbiedingen van alle touroperators. Gezien onze uitermate gunstige ligging ten aanzien van vertrek vanaf  talrijke luchthavens in de regio, verkopen wij niet alleen de producten van bijv. Neckermann, Holland International & OAD maar kunt u bij ons ook terecht voor Duitse en Belgische touroperators zoals bijv. Alltours,Tui Duitsland,Neckermann Duitsland (goede kinderkorting!) en Jetair.

Bovendien biedt onze eigen touroperator Jacobs Reizen tientallen “eigen groepsreizen” aan. Mét vertrek vanuit Limburg en met Jacobs reisbegeleiding.