Reiscreaties

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Reiscreaties

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met ReisCreaties

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Reizen (ANVR en SGR) en vervult de behoefte om persoonlijk contact met de reisadviseur te hebben op het tijdstip dat u het uitkomt. Op dit moment zijn er ruim 30 zelfstandige reisadviseurs werkzaam voor ReisCreaties. Onze reisadviseurs zijn door heel Nederland verspreid dus is er altijd iemand bij u in de buurt.

ReisCreaties heeft een speciale samenwerking met Thuisvaccinatie afgesloten. Voor uw vaccinaties hoeft u niet langer de deur uit, uw persoonlijke reisadviseur zorgt ervoor dat u thuis kunt worden gevaccineerd. 

En dat tegen dezelfde kosten als de GGD’s en het wordt vergoed vanuit uw aanvullende ziektekostenverzekering.